Bilder från 2015

Här hittar du bilder från våra aktiveter under 2015!

Tisdag 23 Juni

"En magisk kväll" skrev en njutande lyssnare på Facebook efter tisdagens premiär på årets Musikcaféer.

Och visst var det en nöjd publik som lämnade lokalen denna fina vårkväll. Hälsingarna Erik Brodén och Pär Engman berättade och spelade  och sjöng både allvarliga visor och skojiga dito, och berömde både lokalen, publik och personal.

(foto:Stefan Groth)

Tisdag 7 Juli "Sånger vi minns"

Margareta Rudbo och Lilian Stenlund anlände klädda som skolfröken och skolkantor från gamla tider.
"Många träd i skogen stå, låt den stora yxan gå" publiken sjunger med i den gamla pedagogiska skolsången där Margareta Rudbo lärde ut olika rörelser. Här är vi alla träd och fingrarna är grenar.
Tomas Rexener bjöd på skönsång med många kända melodier och några vi aldrig hört förut.

Skolsånger och sånger med andlig prägel var temat när Margareta Rudbo och Tomas Rexener sjöng till Lilian Stenlunds ackompanjemang. Förutom våra stamgäster från Matfors hade även sundsvallsbor tagit en utflykt till vackra Sågviken liksom publik från både Indal och Kovland.

Tisdag 21 Juli

Bygdegården fylldes till sista plats vid årets jazzkväll med Barfota Jazzmen som serverade härligt svängig musik med initierad och humoristisk presentation av ledaren Claes Ringqvist.

Lördag 12 december

Dags för årets Julgröt på vår byggdegård, Mycket och gott.

Ett varmt tack till grötkokersorna!

Stefan Groth leder oss i lite julig allsång.

Tisdag 30 Juni

Yamandu Pontvik och Otto Ratz bjöd på en Latinamerikansk musik kavalkad.

Tisdag  14 Juli

Hamre Gille bjöd på många gamla kända melodier, både instrumentalt och med sång av Linda Nordström. Ett allsångsblad med många gamla godingar uppskattades av Sågvikens sångglada publik.

Tisdag 4 august

Ulrka Hägglund och Thomas Svensson bjöd på ett klurigt musikkryss. De spelade och sjöng låtar från förr och nu i en skön mix.